30 листопада 2023 р. (початок о 10.00 год.) для крафтових виробників, рестораторів та готель’єрів відбудеться воркшоп «Консервування, як метод збереження та оптимізації виробництва». Під час зустрічі досвідчений кухар-технолог Віталій Качкан розкаже про:
– методи консервування та їх роль у виробництві;
– вплив на якість та тривалість зберігання продукції;
– застосування консервації для оптимізації виробництва.
Захід організовано в межах проєкту «Ridni – офіс технологічних рішень та школа зберігання, консервування та переробки в харчовій сфері», що реалізується ГС «Дорога смаку Прикарпаття» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»
Участь у заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації, кількість місць обмежена, лише зареєстровані учасники отримають інформацію про місце проведення заходу.
Щоб долучитися до зустрічі та зареєструватись, переходьте за посиланням:
https://forms.gle/TiUTpbYbAbuowDP7A
Просимо звернути увагу, що заповнення форми підтверджує реєстрацію на подію.