Мʼясна історія Рибак крокує Україною: відтепер на Буковині

Рибак — родинний локальний бізнес, заснований подружжям Анатолія та Оксани Рибак з метою відродження та масштабування автентичних українських традицій виробництва м’ясних делікатесів. Маючи більшість фірмових крамниць та торгівельних точок на Івано-Франківщині, Рибак масштабується і в інші регіони України. За літо відділи Рибак з’явилися і в Чернівцях та області *

«Запит на наш продукт на Буковині був великий, особливо напередодні Різдва та Великодня, — розповідає керівник відділу маркетингу Рибак Анна Берлін, — тому відкриття фірмових крамниць було лише питанням часу. Чернівчани вже знайомі з продукцією Рибак, адже до свят завжди замовляли наші крафтові мʼясо та ковбаси».

Дровʼяні печі для вудження мʼяса та ковбас на виробництві Рибак

Чим відомий Рибак як виробник та мережа крамниць?

Постав бренд з метою обʼєднати українські традиційні способи приготування мʼяса та кращий технологічний досвід галузі. Відомий Рибак насамперед автентичними рецептурами та традиційним вудженням у дровʼяній печі. Рибак понад 17 років відтворює м’ясні традиції України, поєднуючи питомі рецептури з сучасними технологіями. Сьогодні Рибак — це:

  • Власне виробництво потужністю понад 10 тис. м² у с. Ямниця на Івано-Франківщині. В найближчих планах ТМ Рибак — розширення виробництва до 15 тис. м². На виробництві використовується найсучасніше обладнання, яке постійно вдосконалюється. Зокрема, промислові печі для копчення, які допомагають тримати стабільну якість продукту. Усі рецептури розробляються технологами підприємства самостійно.
  • Найширша крафтова лінійка м’ясних делікатесів на Заході України (понад 40 позицій): вуджене мʼясо та ковбаси, паштети, хлібці, рулети.
  • М’ясо до м’ясних прилавків Рибак доставляє щодня, аби покупці завжди могли отримати гарантовано свіжий продукт.
  • Для отримання якісної та безпечної мʼясної сировини Рибак співпрацює виключно з сертифікованими фермерськими господарствами, тим самим підтримуючи локальних виробників.
  • Міжнародна система управління безпечністю харчових продуктів HACCP, що контролює кожну ланку виробництва. Так контролюються процеси на кожній ланці виробництва: від сировини до вітрини. Продукція зберігається за принципами товарного сусідства, а температурні режими суворо контролюються на всіх етапах.

Рибак на Буковині: відродження традиційної гастрономічної культури

Рибак у Чернівцях — це більше, ніж просто нові м’ясні відділи. Це можливість обирати автентичні українські смаки, створені без компромісів у свіжості та якості. Це нова культура споживання м’яса, де поруч із традицією завжди йде сучасна безпека і турбота про споживача.

Спектр асортименту вже сягає понад 150 позицій: свіже охолоджене мʼясо, печені, копчені, варені ковбаси, вуджене та сировʼялене мʼясо, сосиски та сардельки, джорини (мʼясні чипси), фірмові соуси.

Мʼясний прилавок Рибак в супермаркеті Тайстра

Особливою популярністю серед гостей мʼясних відділів Рибак користуються:

  • М’ясо в маринаді, яке можна швидко приготувати вдома чи на природі (стейки, шашлик, маринована курка, ковбаски для грилю.
  • Напівфабрикати страв, готових до запікання: кролик з овочами, качка з яблуком та апельсином, курка з яблуком, ребро з картоплею.
  • М’ясні делікатеси крафтової лінійки: печені та вуджені ковбаси, рулети, хлібці, паштети.

Де можна придбати продукцію ТМ Рибак на Буковині?

Крамниці Рибак розташовані у мережі магазинів «Тайстра», тож ви легко знайдете їх на знайомих локаціях:

📍 м. Чернівці
— вул. Українських Добровольців (Білоруська), 21
— вул. Ярослава Мудрого, 200
— вул. Парковий проїзд, 2
— вул. Воробкевича, 1А

📍 м. Заставна — вул. Чорновола, 1
📍 м. Кіцмань — вул. Незалежності, 69

Автентичні делікатеси до найважливіших свят

Асортимент маринованого мʼяса на прилавку Рибак

Відкриття крамниць за межами Прикарпаття підтверджує прагнення бренду бути ближче до українського споживача та зробити якісне мʼясо доступним ще більшій кількості регіонів. Поруч з цим свіжість, підтримка місцевого фермерства, якість та автентичні локальні рецептури залишаються в основі розвитку Рибак.

Таким чином, Рибак не просто відкриває нові магазини — бренд створює власний стандарт свіжості та якості у галузі, об’єднуючи традиції, сучасні технології та любов до українського.

Більше про ТМ Рибак, мʼясну історію, асортимент та локації крамниць тут: https://tmrybak.com.ua/

* На правах реклами (с)

Джерело

Новини Буковини | Останні новини Чернівецької області