Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк у неділю відвідав одне із найбільших м’ясопереробних підприємств області – ДП «М’ясо Буковини» у Новоселиці.
Підтримка вітчизняного виробника – пріоритетне завдання в межах платформи “Зроблено в Україні”. Ознайомився із виробничими потужностями, поспілкувався з керівництвом та працівниками про поточний стан справ і переспективи розвитку підприємства, – написав керівник області на своїй сторінці у Фейсбук.
Підприємство постійно збільшує обсяги переробки м’ясної сировини, і зараз асортимент продукції ДП «М’ясо Буковини» налічує понад 150 найменувань: різні ковбаси, сосиски та копченості з м’яса свинини, яловичини і курятини. А технологи підприємства постійно працюють над удосконаленням рецептур та розширенням асортименту продукції, яку реалізують як в торговельній мережі області, так і за її межами, йдеться у повідомленні.
Руслан Запаранюк обговорив перспективи розвитку підприємства та співпрацю в рамках державних та регіональних програм підтримки.